Sediul central:
Republica Moldova,
MD-2012
mun. Chişinău,
str. Armenească 29/1
tel: (373 22) 22-20-19
fax: (373 22) 22-20-19
mob: 0 69 983 666
 


Elevator:
Republica Moldova,
MD-3711
or Bucovăţ
str. Ştefan cel Mare,11
tel.: (237) 62551

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Istorie
Obiective

ISTORIE

Intreprinderea de Produse Cerealiere "Bucovat" SRL a fost creata in Februarie 2003 pentru ca in luna Mai al aceluiasi an sa procure Elevatorul din or. Bucovat.

Activitatea de baza a intreprinderii noastre este comercializarea culturilor cerealiere si tehnice. Insa pe langa aceasta Elevatorul Bucovat presteaza fermierilor si gospodariilor agricole servicii de transportare, prelucrare, conditionare si pastrare a cerealelor. Laboratorul echipat cu utilaj modern stabileste prompt si precis indicatorii calitatii cerealelor primite si eliberate clientilor nostri.

Elevatorul intreprinderii are o amplasare convenabila, situandu-se in centrul tarii la doar 9 km de la centrul raional Straseni si 35 km de la Chisinau. Cu o infrastructura dezvoltata, pozitionat la intersectia a doua drumuri republicane R1 si R25, Elevatorul IPC "Bucovat" SRL dispune de capacitati de stocare a circa 25 mii tone de produse cerealiere. Posibilitatile de primire/eliberare se ridica la 200 tone cereile pe zi. Elevatorul nostru este dotat cu utilaje si mecanisme care ne da posibilitatea sa primim si sa eliberam cereale la transport auto sau la cel feroviar.

OBIECTIVE

Unul din scopurile principale ale IPC "Bucovat" SRL este asigurarea clientilor sai cu cereale servicii si produsede calitate. In acest sens este de mentionat controlul strict de catre specialistii intreprinderii a calitatii produselor noastre inca la etapa cand acestea se afla in camp.

Viziunea clara a obiectivelor de dezvoltare ale IPC "Bucovat" SRL ne-a permis elaborarea si implementarea continua a masurilor necesare asigurarii unei cresteri dinamice a intreprinderii.

Strategia comercial-financiara a intreprinderii, precum si gradul inalt de calificare a specialistilor nostri ne redau flexibilitatea necesara reactionarii prompte la necesitatile clientilor nostri si schimbarile conjuncturii pietei.

 

Copyright (c) 2005. “Bucovat”.SRL. All rights reserved.
Design by Manifest Studio.